DaDalia Galéria Fotóköre

A DaDalia Galeria Fotóköre Egyesület néhány adata. (Két nagyD és egybeírva...)
Székhelye : Derekegyház Paptelek 9.
Alapítás éve: 2015.
Adószáma : 18656091-1-06

Számlaszám: K&H 10402836-50526787-88561006
Web: http://dadaliagaleria.hu és https://www.facebook.com/DadaliaGaleria


Az egyesület elnöke: Dovicsin András (Derekegyház, Paptelek 9) - Kapcsolattartó.
Elérhetőségei: dadalia.mail@gmail.com ; +36 70 324 4337

Az egyesület alelnöke: Peringer Katalin (Budapest, Telepes, u. 45.)

Egyesület Elnökségi Tagja: Pap Gábor (Csömör, Tinódi köz 6.) - Kapcsolattartó.
Elérhetőségei: profepap@gmail.com +36 20 955 2316


A DaDalia Galeria, mint vizuális alkotásokkal foglalkozó alkotóközösség, több mint egy évtizede működik, kiállításokat szervez, bonyolít le, fotópályázatok kiírását és rendezését végzi az internetes oldala köré gyűlt alkotók önfeláldozó közreműködésével.
A Galéria, kihasználva az internet adta lehetőségeket, kezdetben néhány fényképezést kedvelő ismerős összefogásával indult útjára.

Közös és egyéni kiállításokat szerveztek, rendeztek az országban több helyen fotósaiknak és az egyesülethez tartozó vagy közelálló, más művészeti ágban alkotóknak. Tagjaik az ország különböző tájain élnek és alkotnak.
Ez, a már működő, fennmaradni és alkotni akaró közösség kapott egy egyesületi formát 2015-ben a DaDalia Galeria Fotóköre Egyesület megalapításával.

Azóta az egyesület, kiállításokat szervez az ország több pontján, nemzetközi fotópályázatok rendezését és kiírását bonyolítja, népszerű fotóművészeti alkotótáborok, fotóstúrák vezetését végezi.
Alkotó munkájuk elismeréseképpen a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége évekkel ezelőtt felvette tagjai közé az egyesületet.

Tagjait, bármekkora távolságra is vannak egymástól, a fotózás szeretete, a közös alkotás igénye és az internet köti össze.

Örömmel várnak minden alkotást, alkotót, érdeklődőt, partnereket vagy támogatókat, hogy segítsék és együtt emeljék a DaDalia Galeria Fotóköre működésének színvonalát.

A DaDalia Galéria Fotóköre elérhetőségei és sok más információ megtalálható a http://dadaliagaleria.hu oldalon.