Következő program
Következő rendezvényünk
Következő rendezvényünk
Facebook

Derekegyház Vadászház

A Délalföldi Erdészeti Részvénytársaság. Derekegyház Vadászháza a Dél-Alföldi Régióban, Szentestől körülbelül 15 km-re, Orosháza irányában a műút melletti patinás erdőben helyezkedik el.

A szobák modern berendezéssel vannak felszerelve, a pihenést valamint a szórakozást minibár, televízió, Hi-Fi torony, telefon és fax biztosítja. A tágas szép étterem reggeltől késő estig áll a vendégek rendelkezésére. Ahol a vadételtől a vegetáriánus étkezésig terjedő, minden igényt kielégítő kínálatból lehet választani. Idelátogató vendégeinket szauna, bárhelyiség, kártyaszoba, borozó is várja.

A vadászházat festői park veszi körül, ahol az ízlésesen kiépített sétautak az egészséges pihenést szolgálják.

A pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek a környék kulturális is idegenforgalmi látnivalóit, nevezetességeit is élvezhetik. Az alföldi táj szépségei között kiemelkedő a közelben megtalálható   mártélyi   üdülőkörzet, ahol a Tisza holtág fürdési, csónakázási és horgászási lehetőséget biztosít. A közelben található gyógyfürdők közül kiemelendő a   szentesi gyógyfürdő   illetve a méltán híres   Gyopárosfürdő, mely a vadászháztól mindössze 20 km-re található.
A fentiek mellett az   Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark   /Feszty Körkép, panoptikum, skanzen/ feledhetetlen kikapcsolódási lehetőséget nyújt, mely autóval 30 perc alatt elérhető.

A vadászházunk alkalmas egy vagy több napos találkozók, üzleti megbeszélések illetve továbbképzések lebonyolítására is.

Természetesen vadászati lehetőséget is tudunk biztosítani, a Károlyi és Weiss Manfred által tradicionálisan kialakított és méltán híres területeken, őzre, nyúlra, fácánra valamint vadkacsára.