Következő program
Következő rendezvényünk
Következő rendezvényünk
Facebook

A Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Ház és Könyvtár – IKSZT felújított épülete kis és nagy termével, színpadával és öltöző helyiségeivel kiválóan alkalmas családi és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Intézményünk kis terme 50 fő befogadására alkalmas, ideális ballagások, névnapok, születésnapok, eljegyzési vacsorák tartására. Bérleti díja: 8.000 Ft.

Nemrégiben felújított nagytermünk 250 főt képes kiszolgálni. Az igényesen kialakított belső tér szinte végtelen dekorálási és elrendezési lehetőségeket biztosít. Bérleti díja: 25.000 Ft.

A Művelődési Ház épületében üzemel a Derekegyházi Gyermekélelmezési és Szociális Konyha, amely igény szerint részt vehet a rendezvények lebonyolításában. A konyha vállalja a kívánt teljes menü elkészítését, legyen szó előételekről, sültes tálakról, hidegtálakról vagy süteményekről. A főzéshez szükséges alapanyagokat a konyha biztosítja, de hozott nyersanyagból is szívesen dolgoznak. Felszolgáló személyzetről a megrendelő gondoskodik, de haszükséges a konyha és a művelődési ház dolgozói is besegíthetnek. Árainkat az elképzelésekhez igazítjuk, így árajánlatot csak előzetes megbeszélések után adhatunk.

Bővebb információ kérhető a helyszínen:

Derekegyház, Köztársaság tér 8.

Vagy a következő elérhetőségek bármelyikén

Telefon: +36-63/453-005
Konyhavezető: Földi Ferencné 20/327-18-71,
Művelődés- és programszervező: Bánvölgyi Petra +36-20/258-5511
E-mail: kultura.derekegyhaz@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/kultura.derekegyhaz