Következő program
Következő rendezvényünk
Következő rendezvényünk
Facebook

Derekegyház Község Önkormányzata a TOP-5.3.1-16-CS1-2017-00015  „A helyi identitás és kohézió erősítése Szegvár és Derekegyház településeken” pályázaton sikerrel vett részt.

A projekt kezdete: 2018. április 01.

A projekt fizikai befejezése: 2022. 09. 30.

A projekt célterülete: Szegvár és Derekegyház közigazgatási területe

A projekt kezdete óta a célterületen a közösségfejlesztés érdekében interjúk készítése, közösségi beszélgetések és kérdőíves közösségi felmérés zajlott.

A Cselekvési terv ezek összefoglalását tartalmazza, valamint magát a projekt befejezéséig a cselekvési tervet és rendezvénynaptárt.

A közösségfejlesztést, a felméréseket a “Cselekvő közösségek” Közösségfejlesztési módszertani Útmutatója alapján kell végeznie a projekt közösségfejlesztőjének.

A felmérésekbe feltárt problémákra és igényekre épülve készült el a Cselekvési terv és a rendezvénynaptár.

Hivatkozott módszertani útmutató tartalmazza, hogy a település Képviselő-testületével meg kell ismertetni a célterületen lakók igényeire épült Cselekvési tervet és rendezvénynaptárt, melyet Derekegyház Község Képviselő-testülete 2019. június 19-én fogadott el.

A kérdőíves felmérés eredményeit is tartalmazó Helyi Cselekvési Tervet ITT olvashatja el.

A rendezvénynaptárat ITT töltheti le.

Elkészült a 28+4 oldalas, A/5 méretű Helyi Cselekvési Terv és rendezvénynaptár (Szegvár és Derekegyház településeken) kiadvány, mely a Derekegyházi Hírek 2019. évi augusztusi számával együtt eljuttatásra került a község összes háztartásába. A kiadvány ITT tekinthető meg.